Ändra ditt mindset och bli mer attraktiv

Visste du att det finns en stark koppling mellan mindset och attraktion? Man kanske tänker sig att vara attraktiv som man handlar om att ha en stark käklinje eller breda axlar. Men det går mycket djupare än så, jag vet män som har alla karaktäristiska drag för en ”snygg” man som det inte går särskilt bra för när de letar nakna tjejer. Jag vet även män som absolut inte ser ut som samhällsidealets snyggaste man som det går superbt bra för när de letar nakna tjejer. Vad är skillnaden? Mindset.

Så nu undrar du, hur ska jag tänka då?

Det är enkelt att förstå intellektuellt och svårare att implementera. Mindsettet handlar mycket om givande, att vara säker i sig själv och att vara stabil. Att inte bli upprörd över små saker, att inte låta sig nedslås. Samtidigt som man är följsam, engagerad och inte fäst vid resultatet. Lyckas du att komma in i det här mindsettet med snygga tjejer så kommer det inte bara gå bra med nakna tjejer, utan även med allt du gör. Det är att vara fäst vid resultatet av en handling som gör att självsabotage dyker upp.

Menar jag att nakna tjejer märker detta?

Det är precis det jag menar, nakna tjejer är mycket mer känsliga för energi och den emotionella kroppen än vad vi män är. De kan känna om en man är självsäker på riktigt eller bara låtsas vara det. De kan även undermedvetet känna om en man är lycklig och om de känner att en man är det så blir de mycket attraherade av honom för nakna kvinnor. De kan tycka att en man är snygg, och kanske ha sex med honom för en natt. Men de kommer inte att vilja stanna kvar om de inte känner att mannen har en inneboende lycka.

Är du fäst vid resultatet?

Så är du troligen inte lycklig i dig själv, du tror att nakna tjejer kommer att göra dig lycklig. Om du bara skulle kunna lösa så att du får träffa nakna tjejer, eller så att du får en snygg partner så kommer du att bli lycklig. Det är inte sant, det är precis den attityden som gör att du antingen hamnar med någon som du inte kommer att kunna älska fullt ut eller att du inte får någon tjej.